bank negara malaysia forex convertisseur

penafian dan kisah dongeng untuk menutup penipuan mereka, buat muka seposen dan buat cerita dongeng. Setelah menipu berpuluh juta ringgit, dan rgcx itu hanya bertahan selama 6 bulan sahaja. How professional is that? Malah kisah dongeng dia nya yang dipenjarakan di kebun.

Mari kenali scammer / con-artist yang upscale. Dia membuka pula skim penipu dengan modus-operandi yang serupa, iaitu ". Rgcx (modus operandi yang serupa dgn m nya yang sekarang ini).

Ada ke bapak kandung dia bawak lari duit, yang hairan nya, melayu pariah ni berlagak konon "professional boleh bapak kandung masuk campur dalam company? Jika anda telah baca link kepada forum carigold yang saya berikan sebelum ini, beribu orang yang telah lebur. Dan bagaimana dia mengarang kisah dongeng Hikayat Merung Mahawangsanya. Sekarang mari kita lihat gambar kedua dimana gambar ini adalah dari August tahun 2012. Tiada document apa apa. Bukan itu sahaja, antara skim lain yang diketahui Arai itu berkecimpung ialah ". Tetapi seperti biasalah pariah melayu yang berlagak bagus ni, konon "professional" ini, hanya membentangkan air liur dan spin spin sahaja. Mari kita kenali founder DinarDirham ini. Permulaan cerita, sila baca post ini ( klik sini ) terlebih dahulu dan baca juga segala comment didalam nya. Dan setelah Fxranex itu menjadi janda, si Arai itu pun terus commecer dans le minage de crypto monnaie definition menghilangkan diri semenjak 2013 dan selama beberapa tahun untuk menyejukkan keadaan dan berharap orang melupakan kisah yg kononnya telah basi. Macam business tepi jalan, street level mentality. Founder kepada skim penipu ini, ialah Encik helmet.